Vistas de página en total

lunes, 2 de noviembre de 2015

Els jocs de canxa dividida



En l'última sessió vam abordar els jocs de canxa dividida. Primerament vam veure que significava allò de jocs de canxa dividida, nosaltres els entenem com aquells jocs en els que existeix un element estructural que divideix la pista en dues o més zones que no són compartides amb l'adversari però si amb els companys.
En segon lloc vam passar a la pràctica, un joc molt simple on teniem dos espais dividits per una red on l'objectiu era que la pilota botara en el camp del rival. Uns minuts després de la pràctica vam reflexionar sobre quines eren les millors modificacions que podiem fer per a que el joc tinguera una major continuïtat i millor dinàmica.
En tercer lloc, una vegada vam veure com afectaven aquestes modificacions al joc, vam arribar a la comprensió essencial del joc. Aquest es basa en l'ocupació d'espais i dificultar el llançament del rival. El coneixement d'aquestes premisses estructurals són molt interessants, ja que ens poden ajudar a possibles modificacions.
Com a conclusió cal dir que els jocs de canxa dividida ens ofereixen diverses possibilitats metodològiques, ja que, be podem optar per una progressió horitzontal on es parteix d'una iniciació comú a diversos jocs esportius sustentats en una base d'estructures comuns i similituds tàctiques entre ells o be una progressió vertical més orientada a la iniciació a un esport en concret.

No hay comentarios: